Természetes paplan és az ágytakaró anyag vásárlás

Pamut huzatú paplan (akciós nyári paplanok) a természetes anyagok szeretőinek

Ágytakaró pléd: A természetes összetételű paplan rajongóira is figyelmet fordítottak a gyártók. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot remek pamutból alkotják. Testünk csupán természetes anyagokkal kapcsolódik. A paplan technika legújabb vívmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg. Amely szabályozza a test hőjét. Hideg napokon meleg érzést nyújt, nyári forróságban kellemes hűvös érzést jelent.

Ha nem csakis egy paplant kíván, hanem saját magára szabottan az igényeire kifejlesztett paplant, tökéletes helyen jár náluk. Paplan választék között fellelhető Naturtex óriási gyártói tapasztalattal rendelkező márka képviselője. A nyugalmas alvás fontos kelléke egy puha paplan. Az Otthonkomfort paplan weboldalon kereshető még több trükk.

Tengernyi kritériumnak kell teljesítenie a töltetnek. Van kilencven fokon tisztítható Paplan, mely nagy egészségi elvárásoknak is eleget tesz. A gyártó cégek nagy figyelmet szentelnek a paplan borítójának összetételére, mivelhogy ez érintkezik bőrünkkel alvás során.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-01-31 12:18