Tintapatron feltöltése kedvező árakon

A tintapatron árán sok forintot tudunk megtakarítani

Nyomtatni muszáj, de korántsem mindegy, hogy milyen áron kapunk tintapatront. Trükkök a Refillparadise tintapatron weblapon. A tintapatron elképzelhetetlenül magas áron vásárolható meg. Manapság már a nyomtatók a mindennapjainknak éppen olyan megszokott részét képezik, mint az egyéb számítástechnikai eszközök.

A RefillParadise patrontöltő készletei profi megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron töltését bárki, bármiféle szakértelem vagy gyakorlat nélkül el tudja végezni. Nagyon fontos, hogy hogyan is végezzük el a tintapatron utántöltését. A nyomtatási költségei így – a tintapatron típusától és beszerzési költségétől függően - a korábbinak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE csökkennek.

A tintapatron költségek ma már a csillagokban vannak. Csak egy néhány példa: egy HP 301-es fekete festékpatron az üzletekben 4000 forint felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 Ft. A Canon nyomtatók esetében még reménytelenebb a szituáció. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi Canon és HP tintapatronok is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. De nyomtatni muszáj.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-11-11 12:16