Körcímke A4-es fénymásolható és nyomtatható

Létezik egy öntapadós címke típus, ami különbözik a megszokott négyszög alakú etikett címkéktől. Ezek a kör alakú nyomtatható etikett címkék vagy más néven körcímkék. Kapható tekercses és A6-ra összehajtogatott típusa is. De a jó nyomtathatóság érdekében érdemes a körcímke A4-es változatát beszerezni. Kör alakú címkéből széles méretválaszték áll rendelkezésre több különböző kiszerelésben. A kisebb körcímke méretek 14mm és 18mm átmérőben 20 íves adagokban kaphatók. A közepes és nagyobb méretek kaphatók 20 vagy 100 íves változatban is. A közepes méretű körcímkék 25 mm, 30 mm és 40 mm átmérőben kaphatók, míg a nagyméretű körcímkék átmérője 45mm és 60mm.

Minél kisebb a kör alakú etikett címke átmérője annál több fér el egy íven és fordítva. A két véglet a 14mm és a 60mm, míg az előzőből 247 darab fér el egy A4-es íven addig nagyobbikból csupán 12 darab kör alakú etikett címke fér rá. Érdemes jól megfontolni, hogy milyen átmérőjű körcímkére van szükségünk valójában, mert nem mindegy, hogy egy pont menyibe kerül.

A Rayfilm körcímkék előnyös tulajdonságai

  • Olcsó papír kör alakú címkék
  • Az átmérő széles választéka
  • Fénymásolható, lézer és tintasugaras nyomtatóval is nyomtatható
  • Többféle kiszerelésben is kapható

A Rayfilm körcímkék lézer és tintasugaras nyomtatóval is nyomtathatók vagy fénymásolhatók. A címkék minősége lehetővé teszi, hogy színes nyomtatásban is megfelelő eredményt érjünk el. Nagysebességű fénymásolóknál is biztosított az elakadás mentes nyomtatás, mert az ívek kialakítása miatt ragasztó nem kerül a nyomtatóba.

A papír alapú kör alakú címkék egyik előnye, hogy költséghatékony és a legtöbb felületen megfelelő nyomtatási minőséget érhetünk el vele. Könnyedén és gyorsan leszedhető a kraft papírról, egyszerűen felragasztható a termékre, zacskóra, dobozra vagy tokra.

Forrás: wts.hu, 2018-11-30 22:37