Ötös-, Hatoslottó Skandináv lottó nyerőszámok

Mindannyian ismerjük a hosszú évek óta játszható hagyományos magyar lottókat. És az aktuális számokat és nyereményeket?

Oldalunkon fellelhetők az Ötöslottó, a Hatos-lottó, és a Skandi lottó esetén a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikák a heti sorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Leellenőrizheted, hogy a fix számaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni a korábbi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetében a húzásokon a kisorsolt lottószámok milyen gyakorisággal bukkantak eddig fel az adott lottó játék eddigi története során az adott évjárat, esetleg a legutóbbi jackpot óta.
Abban az esetben, amikor jelenleg sem Te sem más nem vitte el a jackpotot, akkor az elvihető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megtekintheted.

Ha nem csak a lottószámaiddal próbálnál szerencsét, akkor a mindenkor friss lottókhoz kapcsolódó nyeremény promóciók közül is válogathatsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tippelős játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játékosok által beikszelt leginkább előforduló szerencseszámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Amennyiben lenne megjegyzésed a lottó húzásokról, a hozzájuk kötődő vélelmezett csalásról, akkor egy nyílt fórum segítségével pillanatok alatt megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő hozzászólásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-03-28 06:34