Produktív online eladás: az igényes honlapkészítés receptje

Honlapkészítés után jön a valódi feladat. Az eladási gépezet sikerének tesztelése. Sikeres a weblap, vagy csak viszi a pénzt?

A látogatókat határozottan ösztönözni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem fejeződik be. Ilyen módon válik valódi értékesítési gépezetté egy honlap. Egy remek honlap akkor is eladást generál, ha a vállalkozó éppen valami egészen más dologgal foglalkozik. Akár szabadidős tevékenységgel is foglalkozhat, mivelhogy a weblap folyamatosan hozza a profitot. Ez a honlapkészítés igazi haszna. Ebben a témában számtalan kiváló tanulmányt találhat Verdes János Honlapteszt blogján.

A mai rohanó, modern korszakban az online kommunikáció kötelező a célok eléréséhez. Honlapkészítést ezért nem ajánlott elkapkodni. A Honlapteszt honlapkészítés honlapon látható több részlet. Hiszen az eladás egyik irdatlan bökkenője, hogy jó néhány reklám impulzus éri a leendő vásárlókat. A hatékony eladáshoz el kell érni a potenciális vásárlókat és rá kell venni, hogy tekintsen a honlapra. Ugyanis a potenciális vevő a figyelmének alig tíz százalékát használja. Hatásos célpiac kiválasztással a honlapkészítés hírneve kétségbevonhatatlan.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-12-02 14:35