Rendkívüli online rádió

Nem mindennapi online rádió célja legfőképp az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Online rádió - Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban. Ebben a korban már nagyon sok helyen található érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a sérült egyének világát. Ebben partner a nem mindennapi online rádió.

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Meghatározó feladata a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják megmutatni képességeiket. Az online rádió csapatának lényeges, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársait. Netrádió tanácsokért kattintson ide.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-07-02 11:23