Részecskeszűrő adalék

Régebbi személygépkocsi megvétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye különösen csökkent. Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Menjünk ki az autópályára és pörgessük fel a sebességet. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt.

A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló szemcsék szabad távozását. Egy kitűnő részecskeszűrő a korom kilencven százalékát képes magába ejteni. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján látható még több tanulmány. Nagyon sokan nincsenek tisztában azzal tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel vannak felszerelve.

Régebbi gépkocsi vétele előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő állapota. Sajnos számottevő esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető leszerelés nélkül. A rossz minőségű részecskeszűrőt javítani vagy kitisztíttatni kell. Részecskeszűrő ötletek ezen a weblapon. Előbbi irdatlanul magas költségű, míg utóbbi olcsó megoldás.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-04-19 19:31