Wifi IP kamera eladó

IP kamera rendszerek webes és mobiltelefonos vezérléssel

IP kamera - Az IP kamera rendszerek a gondos mérnöki tervezésnek köszönhetően kis műszaki érzékkel, komolyabb szakismeret hiányában is gyorsan házilagosan is beszerelhetőek. Térfigyelő kamerarendszer adatok ezen a weboldalon. A high-tech technológiának köszönhetően akár három megapixeles felbontást is képesek alkotni hozzáférhető és családbarát árkategóriában. Az IP kamera biztonsági rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő funkcióval, amit időrendi sorrendben kilistáz és rögzít a merevlemezre.

A sötétségben settenkedő betörőket is lencsevégre kaphatjuk. az IP kamera beépített infra kamerának köszönhetően. Az IP kamera biztonsági rendszer a nap huszonnégy órájában fáradhatatlanul őrködik javaink felett, ilyenkor Ön gond nélkül végezheti megszokott feladatait.

Az érintőképernyős szoftver segítségével mobiltelefonjáról egy kattintással megvizsgálhatja az IP kamera távoli vetítést. Azonfelül a komputer webböngészőjéből is megtekintheti azt. A háttértároló tárhelyétől és a mozgási események gyakoriságától függően akár több heti vagy havi IP kamera rögzített anyagokat is tudunk felvenni a digitális videó rekorder által. Nem marad felügyelet nélkül berendezése utazáskor sem. Tudniillik azt a távoli hozzáférés alkalmazásával neten keresztül is vizsgálhatja az IP kamera adásán keresztül.

Címkék: IP kamera

Forrás: orkodo.hu, 2017-03-23 22:45