Megfizethető tintapatron

Ön is Nyomtasson tintasugaras nyomtatójával alig ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON! Tintapatron feltöltése jó árakon

PG-512 tintapatron utántöltés - Mostanság már a nyomtatók a mindennapi életünknek ugyanúgy megszokott részét képezik, mint a különféle más informatikai eszközök. A tintasugaras HP és Canon nyomtatók patronjai azonban hihetetlenül magas áron vásárolhatók meg. Nyomtatni muszáj, de nagyon nem mindegy, hogy milyen magas áron veszünk tintapatront.

Manapság már egyetlen vállalkozás se lehet meg nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb részében is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek alig 250-300 oldal kinyomtatása után kiürülnek. Amikor pedig új festékpatront vásárolnánk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kellene azokért fizetnünk. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színesért.

A legfontosabb probléma tintapatron utántöltésnél, hogy mindig a patron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak nyomtatótintát töltenénk a nyomtatópatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a patron rövid idő alatti helyrehozhatatlan meghibásodását idézheti elő. Tintapatron hírek a refillparadise.hu honlapján.

Címkék: tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2017-01-28 17:40