Friss heti lottószámok

Mindannyian ismerjük az évtizedek óta elérhető közkedvelt magyar lottó játékokat. És az aktuális nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

Weboldalunkon megtalálhatók az Ötös-lottó, a Hatos lottó, és a Skandináv lottó esetén az eheti nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a megszokott heti számhúzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.

Leellenőrizheted, hogy a lottószámaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az elmúlt Ötöslottó, Hatoslottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetén a húzásokon a gömbből előkerült lottószámok milyen ismétlődéssel bukkantak eddig fel a kiválasztott lottójáték múltja során a meghatározott évjárat, esetleg a legutóbbi telitalálat óta.
Amennyiben éppen most sem Te sem más nem vitte el a jackpotot, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódását is megszemlélheted egy grafikonon.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó tipp-játékunkban megmutatkozik, hogy hétről hétre melyek a tippelők által megjelölt leggyakrabban előforduló számok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes heti kézi vagy számítógépes számsorsolásokon.

Ha lenne véleményed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő vélelmezett csalásról, akkor egy nyílt fórumon keresztül gyorsan megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2017-01-14 13:46