A zöld tea kedvező hatása mindennapjainkra

Kiugróan magas antioxidáns tartalma miatt a zöld tea vásárlása kiemelten javasolt annak, akinek alapvető egészsége megóvása. A zöld teában megtalálható antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megóvja egészségünket a szabad gyökök rettentően ártó hatásaitól

Zöld tea - A folyamatos zöld tea fogyasztás hatása sok ember figyelmét felkeltette. Mivel a zöld tea temérdek kedvező hatással rendelkezik. Számos kutatási eredmény feltárta, mennyire pozitív hatása van, ha zöld teát fogyasztunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedés kialakulásának veszélyét. A kór legyőzésében is segít. A zöld teában lévő egyik alkotóelem olyan folyamatokat indít be, ami a káros sejtek elhalásához vezet. Míg az egészséges sejteket egészségesen hagyja.

Mindenki tudja, hogy a zöld tea sok antioxidáns molekulát tartalmaz. Vajon miért is elengedhetetlen egészségünk megóvása szempontjából? Az antioxidánsok testünk egyik nélkülözhetetlen alkotóelemei. Zöld tea infók a tea.hu honlapján. Szervezetünk anyagcseréje során roppantul reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. Az orvostudomány jelenlegi megítélése szerint ezek a szabad gyökök leginkább a daganatos megbetegedésért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. A zöld teában megtalálható tengernyi antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű molekulák megkötésével a zöld tea ivása nagymértékben megóvja egészségünket.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2017-01-24 19:23