A bútorszállítás ismert hibái és a megoldás: Szállítmányozás

Akciós költöztetés kedvező költséggel. Számtalanszor idéz elő nyugtalanító szituációt, hogy a költöztetés után az ár magasabb a vártnál. Ezt elfelejtheti, ha ezt a költöztető csapatot választja

Költöztetés - Sokan nem tudják, hogy milyen olcsón számláznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Költöztetés tanácsok ezen az honlapon. Korábban az ismerőseimmel együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a nehéz mosógép belevág a tenyerembe. Az egykori utálatos megtapasztalások miatt inkább költöztető céget hívtam. Villámgyorsan felmérték a házam, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elszállítottak.

Tudjuk, hogy az emberi szervezet nem ilyen terhek mozgatására lett kitalálva. Erős nyomás miatt csuklónk, gerincünk, csípőnk és bokánk túl nagy terhelést kap. Ezzel szemben egy jól felszerelt bútorszállító csapat mindig erre specializálódott felszerelést használ a nehéz bútorok költöztetéséhez. Egy jó heveder vagy hám használatával a terhet cipelő emberek hátára egyenletes terhelés jut. Biztonságosan szállítanak nagy bútorokat anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-01-26 13:33